Mautonta vai ei? Veikkaa kaverin seurustelun pituus kännykkäsovelluksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puhelinsovellusten kehittelijät ovat hoksanneet yhden isoimmista bisneksistä parisuhteiden parista, kun rakastavaisille on suunnattu monenlaisia seksioppaita ja eroottisia pelejä älylaitteille ladattavaksi.

Myös eroamisella taotaan rahaa, ja kerroimme äsken sovelluksesta, jonka avulla voi poistaa yhteisen nettihistorian exän kanssa. Nyt markkinoille on tullut vedonlyöntiohjelma Forever or Not, jonka avulla voi veikata kaverin parisuhteen pituutta ja kestoa.

Sovellus kysyy käyttäjiltään suoran mielipiteen, tuleeko tuttavapariskunnan liitto kestämään yli vai alle 30 päivää. Äänestys suoritetaan nimettömänä, Daily Dot paljastaa.

Vaikka sovellus saattaa tuntua kammottavalta, voi sen avulla saada kainoilta ystäviltään ja sukulaisiltaan rehellisen mielipiteen suhteesta. Toisinaan rakkaus on sokea ja ulkopuoliset näkevät paremmin parisuhteen todellisen laidan. Eri asia tietysti on, välittävätkö seurustelevat ihmiset sovelluksesta ja antavatko he rakkauden voittaa ennakkoluuloista huolimatta.