Kaikki lemmikit eivät halua pusuja – tässä tylyt esimerkit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimet saavat parhaimmassa tapauksessa omistajaltaan hyvän kasvatuksen, arvovaltaisen johtajamallin sekä rutkasti hyvinvointia ja hellyyttä. Yleensä innokkaat koirat ja kissat jakelevat ihmisille märkiä pusuja, mutta välillä voi käydä myös toisinpäin.

YouTube
YouTube

Nyt netissä nähdään video, jolla on pusuja lemmikkieläimilleen jakelevia ihmisiä. Suukot eivät kuitenkaan ole koirien ja kissojen mieleen, vaan ne kääntävät päänsä pois töröttävät huulet nähdessään. Hauskalla videolla on tassulla tai näykkäyksillä pusuja estäviä eläimiä, kun loput lemmikeistä tyytyy vain kääntämään kuonoaan toiseen suuntaan.

Jotkut videon tähdistä alistuu hampaat irvessä kohtaloonsa ja hellyyteen. Suomalaisessa mediassa varoiteltiin muutama vuosi sitten ihmisiä pussailemasta lemmikkieläimiään, sillä esimerkiksi koirien suussa saattaa elää ihmiselle vahingollisia bakteereita. Bakteeritulehduksia voi estää huolellisen ja säännöllisen suuhygienian avulla.