Khloe Kardashian näännytysdieetillä – elää 400 kilokalorilla päivässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Khloe Kardashianin elämä mullistui viime vuonna avioeron myötä. Hän jätti koripallotähtimiehensä Lamar Odomin tämän naisseikkailujen ja päihdeongelman takia. Äskettäin Khloe biletti räppäri The Gamen seurassa sätkä suussaan.

Khloen lähipiiri on huolestunut kuitenkin enemmän tähden pakkomielteisestä laihdutuksesta. Kardashian syö päivittäin vain 400 kilokaloria saavuttaakseen ihannevartalonsa. ”Lihavaksi Kardashianiksi” mediassa leimattu Khloe on aiemmin väittänyt olevansa tyytyväinen muotoihinsa, mutta ero on saanut hänen itsevarmuutensa järkkymään.

– Khloe paastoaa aamuisin, eikä syö mitään ennen kello kahta iltapäivällä. Hän nauttii vain pienen palan kanaa tai tonnikalapurkin ja höyrytettyjä vihanneksia lounaaksi. Nainen napostelee selleriä päivälliseen asti, jolloin hän syö proteiinipirtelön ja lisää vihanneksia, kertoi lähde Heat -lehdelle.

Kardashian ei ole salaillut dieettiään, minkä vuoksi lähipiiri rukoilee häntä syömään enemmän. Ravintoasiantuntija Chloe Phillips on antanut lausunnon, jonka mukaan ihminen tarvitsee yli 800 kilokaloria päivässä, tai muuten kehon terveys saattaa kärsiä. Alhainen ravitsemus voi johtaa esimerkiksi pahoinvointiin, sydänongelmiin, sappikiviin ja painonnousuun, kun tähti palaa aikanaan normaaliin ruokailurytmiin.