Kate Upton liittyi Instagramiin – ennennäkemätön reaktio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden 50-vuotisjuhlanumeron kannessa komeilee parhaillaan maailman suosituimpiin supermalleihin lukeutuva Kate Upton. Miljoonat miehet ja naiset kuolaavat päivittäin nuoren kaunottaren kuvia, mutta oman Instagram-tilin avaaminen kesti Katelta kauan.

kateupton19022014

Lopulta Upton avasi oman Instagraminsa, ja tulos oli ällistyttävä. Koskaan aiemmin internetin historiassa Instagram-seuraajien määrä ei ole noussut yhtä nopeasti kuin nyt. Tieto Uptonin profiilista levisi kulovalkean tavoin verkossa, ja minuutissa seuraajia oli jo 1.200.

20 minuutissa seuraajia oli jo 52.000. Räjähdysmäinen kasvu jatkui, ja tunnin kuluttua 100.000 seuraajan raja oli ylitetty. 12 tunnin kuluttua Kate Uptonin kuvia ja kuulumisia seurasi jo 427.000 käyttäjää. Tätä kirjoitettaessa seuraajia on 452.000, mutta määrä nousee yhä nopeasti.

Pari vuotta sitten Sport Illustrated -lehden uimapukunumerosta ihmisten tietoisuudeen pongahtanut Kate Upton on yhdysvaltalainen naapurintyttömäisyydellään hurmaava mallitulokas. Hänen näyttävimpiin töihinsä lukeutuu Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kansi. Neito seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.