Näin paljon mies maksaa naisen seksistä: ”Niin se vain on…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tilastojen mukaan avioeroja tapahtuu nykyisin huolestuttavan paljon. Seksuaalisuus on ihmisen voimavara läpi elämän, minkä vuoksi onkin kiinnostavaa tarkastella, miten tärkeiksi molemmat sukupuolet mieltävät sukupuoliyhteyden harjoittamisen.

Austin-instituutin perheen ja kulttuurintutkimuslaitos teki videon, jossa käsitellään miehen ja naisen eroja seksuaalisesti. Näkökulma on taloudellinen – mitä pari antaaa toisilleen yhdessäolon aikana? Miehillä ajatellaan esimerkiksi olevan suurempi seksivietti, jonka ansiosta he assosioivat seksin romantiikkaan useammin kuin naiset.

Naiset haluavat sen sijaan harrastaa seksiä monien muiden syiden vuoksi kuin pelkän nautinnon. He haluavat saada ja vastaanottaa rakkautta, voimistaa yhteyttä kumppaniinsa, saada vahvistuksen omalle haluttavuudelleen ja kokea turvaa suhteessa. Tämän takia miehet haluavat seksiä useammin kuin neidot. Mutta kuka sen harrastamisesta päättää ja mikä on yhdynnän ”hinta”? Katso video, niin tiedät.