Mystinen näky Britannian vanhimpiin kuuluvassa pubissa – onko tässä aave?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yllättävän moni ihminen uskoo jonkinlaiseen kuolemanjälkeiseen elämään. Niin ikään useilla on kokemuksia kohtaamisista maanläheisten vainajien kanssa. Kummitushavaintoja raportoidaan vieläkin ja joskus ne tallentuvat jopa videolle.

YouTube
YouTube

Nyt Britannian vanhimpiin kuuluvassa boltonilaisessa Ye Olde Man and Scythe -pubissa on valvontakameralle ikuistettu henkilökuntaa kauhistuttanut näky. Videolla näkyy baaritiskin takana seisova epäselvä hahmo, joka katoaa pian näkyvistä. Daily Mirror -lehden lukijat ovat kiistelleet hahmon alkuperästä.

Monet pitävät aavetta julkisuustemppuna, kun taas toiset todella uskovat kummituksen olemassaoloon. Pubin historia on alkanut jo vuodesta 1251, joten sillä on ollut monia erilaisia asiakkaita vuosien aikana. Aaveen arvellaan olevan seitsemäs Derbyn jaarli James Stanley, jonka kerrotaan kummittelevan paikassa.