Talvi yllätti amerikkalaiset – katastrofitunnelmat videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltoja on viime syksyn ja kuluneen talven aikana rasittanut historiallisen kylmä ajanjakso, jonka aikana pakkanen on valahtanut kylmimmilleen miesmuistiin ja myös lunta on enemmän kuin aikoihin. Totta kai asialle täytyy hieman naureskella siellä, missä kinoksiin on totuttu.

YouTube
YouTube

Suomessa ei ole ollut näin vähälumista talvea miesmuistiin. Yhdysvalloissa sen sijaan lumesta on nautittu poikkeuksellisen paljon, joten jotkut ovat epäilleet luontoäidin muuttaneen rapakon taakse hiutaleineen. Nyt Triloka Love -nimimerkki on tehnyt parodiatrailerin siitä, mitä tapahtuu Atlantassa kun maahan sataa yhden tuuman verran lunta.

Katastrofielokuvan teemalla toteutettu videoesitys kertoo hyvin ainakin sen, että Atlantassa ei ole totuttu talviseen elämään edes 2,5 senttimetrin korkuisessa hangessa. Hysteriaa lietsova uutisointi ja ihmisten epätoivoiset valitukset tekevät videosta suomalaisittain ajateltuna erittäin koomisen.