Tätä näkyä kukaan ei uskoisi todistavansa! Dubaissa kaikki on mahdollista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa ihmiset pitävät autonsa kyydissä lemmikkieläimiään, kuten kissoja ja koiria. Dubaissa, sheikkien ja bisnespohattojen valtakunnassa, rikkaat voivat napata kyytiinsä omat kotikissansa. Nyt erään auton takaikkunassa on bongattu leijona.

YouTube
YouTube

Autoilija sai tallennettua videolle materiaalia, jossa kissapeto hengailee henkilöauton takaosassa. Nissan Armadan kyydissä oleva leijona matkustaa Dubain pääkadulla Sheikh Zayed Roadilla. YouTubessa levinnyt video saattaa hämmentää suomalaista katsojaa.

Kovin yleinen käytäntö ei kuitenkaan ole Lähi-idässä, koska monissa arabivaltioissa rikkaat miehet ottavat nykyään lemmikeikseen kissapetoja. Ne nähdään vallan ja voiman symboleina, joten ihmiset pitävät niitä kotonaan tavanomaisten lemmikeiden tavoin.