Koirien kuorolaulu kaunista vai karmeaa? Päätä itse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elina Karjalaisen luoma satukarhu Uppo-Nalle seikkailee tarinoissa löytäjänsä Reetan ja perheessä asuvan Laulavan Lintukoiran kanssa. Monille on jäänyt saduista mieleen hauskan koiran hoilottamat laulunpätkät, joissa ei ole yleensä päätä eikä häntää.

YouTube
YouTube

YouTubeen on ladattu useita videoita, joilla nähdään omistajiensa kanssa laulelevia koiria. Toisin sanoen Uppo-Nallen koirakaveri ei ole ainoa kovaa ja korkealta ulvova otus, vaan lemmikkieläimet saattavat lauleskella sydämensä kyllyydestä jopa säestyksen mukana.

Tuoreella verkkovideolla nähdään useita laulavia koiria. Koosteessa pääsee nauttimaan muun muassa kitaran, huuliharpun, huilun ja pianon soittoon oman tunteikkaan lisänsä antavien tassuveijareiden laulusuorituksista. Vaikka koirien ulvominen on videolla hieman mollivoittoista, saattavat ne silti aidosti nauttia musiikista.