Nerokas mainos kissanomistajille – koukuttaa ensin lemmikin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nelitassuiset ja maukuvat lemmikkieläimet menevät tunnetusti sekaisin tai pyörryksiin kissanmintusta. Kasvin erittämä nepetalaktoni saa kissat kehräämään haltioituneena. Nyt eräs mainostoimisto on hoksannut käyttää kissanminttua hyväkseen markkinointitarkoituksessa.

YouTube
YouTube

Koska onnistuneessa mainonnassa saadaa aikaan reaktioita, on kissanhiekkaa mainostava yritys onnistunut tässä asiassa loistavasti. Mainoslehtinen pudotettiin potentiaalisten asiakkaiden postiluukusta samalla tavalla kuin muutkin esitteet, mutta lemmikkieläintuotteen mainospaperi oli käsitelty kissanminttuaromilla. Toisin sanoen mainokset saivat kissojen keskuudessa huiman vastaanoton.

Idea on nerokas, sillä tämä takaa myös sen, että omistaja tutustuu kissaa kovin kiinnostavaan lappuseen. Rethink Communication -mainostoimisto on ladannut kampanjasta videon YouTubeen. Onnistuneet kampanjat ovat yleensä mainostoimiston suurin meriitti, ja tässä tapauksessa markkinointi on ainakin aiheuttanut reaktioita – ja todennäköisesti myös ostopäätöksiä.