Uusi sovellus auttaa löytämään ryhmäseksiseuraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksi ja rakkaus myyvät myös puhelinsovellusten puolella. Älylaitteille on suunniteltu useita treffisovelluksia, ja niistä uskaliaimmat etsivät käyttäjälle aitoa seksiseuraa. Entä, jos tahtoisikin kimppakivaa? Ei hätää, nyt sekin onnistuu.

3nder
3nder

Yleensä treffisovellukset keskittyvät rakkauden etsimiseen ja aidon parisuhteen muodostamiseen. Kaikki eivät kuitenkaan ole kiinnostuneet muusta kuin seksistä, joten nyt tätä varten on kehitetty oma sovellus 3nder, joka etsii kolmen kimppaan suostuvia ihmisiä. Sovellus on tarkoitettu sekä sinkuille että pariskunnille.

Rahoitusta parhaillaan etsivä sovellusyhtiö mainostaa tuotteensa olevan helpoin keino tyydyttää ihmisen perustarpeet ja samalla voi viettää hauskaa aikaa ihmisten kanssa. Käyttäjät voivat salata henkilöllisyytensä, jotta perheenjäsenet tai tuttavat eivät tunnista seksinjanoista profiilia, Time raportoi.

Kerroimme äsken sovelluksesta, jonka avulla voi poistaa yhteisen nettihistorian exän kanssa. Sen jälkeen markkinoille tuli vedonlyöntiohjelma Forever or Not, jonka avulla voi veikata kaverin parisuhteen pituutta ja kestoa.