Stunttimies uhmasi painovoimaa – yritti juosta silmukan läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen voimistelija Damien Walters ei ehkä ole monille tuttu ulkonäöltään, mutta hänet on nähty lukuisissa toimintaelokuvissa. Mies on ammatiltaan stunttimies, joka on toiminut sijaisnäyttelijänä muun muassa elokuvissa Kick-Ass, Captain America: The First Avenger ja Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

YouTube
YouTube

Nyt Damien Walters nähdään yrittämässä lähes mahdottomalta kuulostavaa temppua tuoreella Pepsi Maxin sponsoroimalla Youtube-videolla. Mies nimittäin yrittää juosta puusta valmistetun silmukkaradan ympäri.

Tempun harjoittelu osoittautuu jopa työkseen vaaraa uhmaavalle Damienille melkoisen haastavaksi. Videon alussa Damien Waltersin todetaan olevan ammattimainen stunttimies. Uskomattomalla Youtube-videolla nähtävää tempausta ei siis suositella yritettäväksi kotiolosuhteissa.