Jos The Beatles tekisi läpimurtonsa nyt… Tältä se voisi näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen The Beatles -yhtye kuuluu pophistorian legendaarisimpiin kokoonpanoihin. Tänä vuonna tuli kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun bändi teki kuuluisan ensiesiintymisensä Yhdysvaltain televisiossa The Ed Sullivan Show -ohjelmassa.

YouTube
YouTube

Jimmy Kimmelin juontama The Tonight Show -sarja lukeutuu The Ed Sullivan Show -ohjelman mantelinperijöihin. Ohjelmassa spekuloitiin taannoin, miltä Beatlesin esiintyminen olisi voinut näyttää sosiaalisen median ja sponsorisopimusten aikakaudella. Tuloksena oli sketsi, joka on löytänyt tiensä myös Youtubeen.

Sketsissä Jimmy Fallonin esittämä Paul MacCartney muun muassa kannustaa yleisöä seuraamaan yhtyettä Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Yleisöä kehotetaan myös osallistumaan Spriten ja Red Bullin sponsoroimiin kilpailuihin. Sketsi päättyy tietenkin selfie-kuvaan, jossa koko Beatles poseeraa.