Ghostbusters 3 -elokuvan tuotanto jatkuu – tähden kuolemasta huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodista kantautui taannoin jälleen suru-uutisia, kun muun muassa huippusuosituista Ghostbusters-elokuvista tuttu Harold Ramis menehtyi. Näyttelijä kuoli maanantaina 24. helmikuuta vuosia kestäneen sairauden myötä. Komediarooleistaan tunnettu Ramis oli kuollessaan 69-vuotias.

Kolmannesta Ghostbusters-elokuvasta on huhuttu jo vuosikausien ajan, mutta toistaiseksi elokuva ei ole edennyt käsikirjoitusastetta pidemmälle. The Hollywood Reporter -sivusto kuitenkin kertoo, että elokuva tulee toteutumaan alkuperäisissä elokuvissa tärkeässä osassa olleen Harold Ramisin kuolemasta huolimatta. The Office -sarjan kirjoittajat Lee Eisenberg ja Gene Stupnitsky tulevat nyt muokkaamaan tulevan elokuvan käsikirjoitusta.

Taannoin Huffington Post uutisoi, että näyttelijät Jonah Hill ja Emma Stone tultaisiin potentiaalisesti näkemään elokuvan päärooleissa. Alkuperäisen elokuvan näyttelijä ja käsikirjoittaja Dan Aykroyd kertoi viime vuonna Shortlist-sivustolle tulevan elokuvan keskittyvän pääasiassa uusiin Haamujengiläisiin, joita Hill ja Stone tulisivat todennäköisesti esittämään.