Rebecca Ferdinando nautti auringosta täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa kevät on vasta alkamaisillaan, mutta päiväntasaajalla kesäisistä säistä päästään nauttimaan lähes ympäri vuoden. Tätä voidaan todistaa esimerkiksi lukuisista tähdistä otetuista lomakuvista.

Nyt brittinäyttelijä Rebecca Ferdinando on kuvattu nauttimassa auringosta barbadoslaisella rannalla täysin rinnoin. Vaaleaveriköllä oli yllään vaaleanpunaiset bikinit. Paparazzien läsnäolo ei lähinnä pikkurooleista ja b-elokuvista tunnettua neitokaista tuntunut haittaavan – vaan päin vastoin.

29-vuotias Rebecca Ferdinando on tullut kotimaassaan tunnetuksi lähinnä vuonna 2012 ensi-iltansa saaneen Bonded By Blood -elokuvan tähtenä, mutta kansainvälinen läpimurto on vielä tekemättä. Hänet on nähty myös takavuosina huippusuosiota nauttineessa Holby City -televisiosarjassa. Vuoden 2011 X-Men -elokuvassa Ferdinando vilahti avustajana.