Dubain poliisiautoja ei pääse pakoon – Ferrari, Bentley, Lamborghi, Aston Martin…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa poliisit ajavat Ford Mondeoilla, Volkswagen Passateilla ja Transportereilla. Ruotsalaisilla on käytössä Volvot ja Yhdysvaltojen moottoripyöräpoliiseilla Harley Davidsonit. Entäpä öljysheikkien maassa? Siellä poliisit ajavat lukusautoilla.

dubaipoliisimercedes28022014

Kerroimme taannoin, kun Dubain poliisimiehet ovat valjastaneet Ferrari FV -urheiluautot rikollisten kiinni saamiseksi. Arabiemiirikunnan virkamiehillä on ollut jo aiemmin käytössä Lamborghineja, mutta YouTubeen aikoinaan ladattu video osoittaa, että myös poliisien alla jyllää erikoisautoja riittämiin.

Poliisivoimien käytössä on muun muassa Aston Martin, Chevroletin Camaro, SLS AMG Mersu, Bentley ja Lamborghinin Aventador. Näillä ajoneuvoilla luulisi saavan roistot kiinni. Myös kansalaiset ovat innostuneet viranomaisten ajokeista ja ihmiset napsivat niistä ahkerasti valokuvia.