Kaksi koiraa varasti auton – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiraa ei saisi koskaan jättää yksin autoon ainakaan lämpimällä säällä. Kuumuuden lisäksi vaarana on lemmikkieläimen ikävästä turhautuminen ja se saattaa tehdä ilkivaltaa autolle. Nyt kahden koiran omistajaherra nimeltään Scott on saanut tuntea erehdyksen nahoissaan.

Mies oli parkkeerannu autonsa mäen päälle Tulsassa ja jättänyt kaksi koiraansa, Roscoen ja Lunan, autoon. Miehen tarkoituksena oli vain piipahtaa pikaisesti varttitunnin verran muualla, mutta jo 15 minuutissa koirakaksikko onnistui saamaan auton vaihteen vapaalle.

Bordercollie ja labradorinnoutaja istuivat auton kyydissä katselemassa kun ajoneuvo lipui hiljalleen mäkeä alas sekä hipaisi muutamaa lenkkeilijää ja muita autoja matkan aikana. Lopulta auto rysäytti Arkansas-jokeen. Paikalle saapunut Scott ei tiennyt episodista mitään ja luuli, että hänen autonsa oli hinattu väärinpysäköimisen vuoksi pois.

Pian hänelle kuitenkin selvisi asian todellinen laita. Roscoe ja Luna selvisivät hurjasta ajelustaan säikähdyksellä ja myös sivullisilta uhreilta vältyttiin. Sen sijaan Scottin suurikokoinen auto kärsi pahoin, Fox 23 -uutiskanava raportoi.