Kate Upton esitteli pysäyttävän bikinivartalonsa – tässäkö uusi ihannevartalo?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Other Woman -elokuvassa roolityön tekevä Kate Upton on tämän hetken kuumimmista malleista varsinkin kotimaassaan Yhdysvalloissa. Äskettäin neito avasi oman Instagram-tilin ja sai ensimmäisen minuutin aikana 1.200 seuraajaa.

Tällä hetkellä seuraajia on 472.000. Neitokainen poseerasi valokuvaajalle äskettäin Belizessä, jossa otettiin Beach Bunny -merkin kuvat Sports Illustrated -lehteen. Videolla nähdään pätkiä kaunottaren sessiosta, jossa hän esittelee toinen toistaan upeampia bikineitä.

Kate Upton on vasta 21-vuotias mallikaunotar, mutta hän on jo esiintynyt lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.