Maalaisjuntti työnsi jalkansa lehmänkakkaan: ”Haisee melko pahalta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maajussi ei pelkää lannan hajua samalla lailla kuin kaupungissa elelevä nörtti. Tämä näytetään toteen esimerkiksi amerikkalaisessa Hillbilly Blood -realitysarjassa, jossa maalaisjuntti Eugene Runkis yrittää päästä eroon jalkojensa kutinasta yllättävän keinon avulla.

YouTube
YouTube

Mies tunkee jalkansa haisevaan, kuumaan lehmänkakkakasaan, koska uskoo ulosteessa piilevän ammoniakin parantavan jalkavaivansa. Runkis antaa kokeilulle mahdollisuuden ystävänsä Spencer ”Two Dogs” Boljackin suostuttelun ansiosta, eikä voi vastustaa kommentointia.

– Se näyttää siltä, kuin aikoisi sulattaa jalkani, tai jotain. Haisee melko pahalta, sanailee Runkis ohjelmassa.

Miehen todellinen tarkoitus ohjelmassa oli kuitenkin kerätä lehmän ulostetta energianlähteeksi vedenlämmittimelle. Hän palaa normaaliaskareiden pariin humoristisen hetken jälkeen.