Shakiran ja Rihannan ”lesbovideo” tylytettiin: ”Häpeämätöntä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Shakira julkaisi äskettäin Can’t Remember to Forget You -musiikkivideon, jossa hän esiintyy barbadoslaisen kaunottaren, Rihannan kanssa. Parivaljakko kiehnää vihjailevassa tanssissa vähäpukeisena ja koskettelee videolla toisiaan. Nyt tämä on suututtanut kolumbialaisen poliitikon.

YouTube
YouTube

Bogotassa vaikuttava poliitikko Marco Fidel Ramirez ei voi ymmärtää, miksi Shakiran käsi hyväilee musiikkivideolla Rihannan muodokasta peppua. Mies on Elite Dailyn mukaan pyytänyt Kolumbian televisioviranomaisia kieltämään koko videon esittämisen. Syyksi hän mainitsee sen, että se vahingoittaa Bogotan, Kolumbian ja Latinalaisen Amerikan moraalista mainetta.

– Meidän Shakiramme eroottinen video mainostaa tupakan käyttöä ja siitä on tullut huonoin esikuva nuorille. Shakiran uusi video on häpeämätön ja moraaliton lesbotapaus. Se on vaaraksi lapsille, kirjoitti Ramirez Twitter-blogiinsa.

– Se lähettää provokatiivisen viestin heikoille ihmisille, jotka voivat saastua ja ajautua käyttäytymään lesbon tavoin.

Shakira Isabel Mebarak Ripoli on kolumbialainen laulaja-lauluntekijä ja musiikkituottaja. Hän on ollut viihdealalla jo yli 20 vuotta, ja tekee suurimman osan musiikistaan itse. 37-vuotias tähti omaa katalonialaisia, italialaisia ja libanonilaisia sukujuuria. Hän on julkaissut yhdeksän studioalbumia, joista viimeisin oli vuoden 2010 Sale El Sol. Neito valmistelee tänä vuonna julkaistavaksi SHAKIRA-nimistä albumia, jonka ensimmäinen single on Can’t Remember to Forget You.