Poliisi etsii: Asiakas iski supermarketin työntekijää lahnalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Usein myyjän koulutukseen kuuluu asiakaspalvelutyön omaksuminen. Monesti sanotaan, että asiakas on kuningas. Joskus asiakkaat kuitenkin pistävät kaupassa ranttaliksi ja heittäytyvät pikkulapsiksi. Nyt eräs nainen on iskenyt Asda-supermarketin työntekijää kalalla kasvoihin.

Irlantilaiseksi kuvailtu vaalea neitokainen astui sisään markettiin Accrintonissa, Britanniassa ja kyseli myyjältä tietoja erilaisista kaloista. Hän tarttui ilman varoitusta isoon lahnaan ja iski sillä 52-vuotiasta työntekijää kasvoihin.

Tämän jälkeen villikko pakeni kaupasta juosten. Poliisi etsii parhaillaan kalanaista, jonka iäksi arvellaan 15 – 18 vuotta. Hänen lisäkseen haetaan nuorta miestä, joka kuvasi tapahtuman kännykällään, uutisoi Female First -lehti.