Ihastuttava video: Asperger-poika ystävystyi merileijonan kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Asperger on yksi autismin lievemmistä muodoista. Kyseisen tilan omaavat kokevat normaalia enemmän haasteita sosiaalisissa tilanteita. Nyt YouTube-palvelussa on levinnyt sydäntä lämmittävä video Asperger-pojasta, joka kokee upean hetken eläintarhan merileijonan kanssa.

YouTube
YouTube

Otus nimittäin leikitteleen innostuneen pojan kanssa akvaariosta käsin. Se uiskentelee lapsen perässä ja meno on kuin hippaleikeissä. Sophie-merileijona teki Alex-pojan päivästä ikimuistoisen. Pojan äiti Jennifer Bittner kommentoi Foxin uutisille, että vanhempien oli liikuttavaa katsella, kun heidän poikansa vietti elämänsä parasta aikaa eläimen seurassa. Vanhemmat ihmettelivät kaksikon selvää yhteyttä toisiinsa.