Miehen iho vetää esineitä puoleensa – tutkijat ymmällään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillain ihmisillä uutisoidan joskus olevan erityiskyky, mikä hämmentää tavallista kansaa. Nyt julkisuuteen on tullut Muhibija Buljubasic-niminen mies, jonka vartalo on kuin magneetti. Siinä pysyvät kaikenlaiset esineet.

YouTube
YouTube

Buljubasic keksi taitonsa viisi vuotta sitten, ja väittää kykynsä syyksi kehosta säteilevän erityisenergian. Hän ei ole harjoitellut kykyään millään lailla. Mies pystyy asettamaan muun muassa lautasen, lusikan, haarukan, kaukosäätimen ja matkapuhelimen otsalleen niin, että esine pysyy paikoillaan ilman käsiotetta, uutisoi Daily Mirror.

56-vuotias magneettimies on kotoisin Srebenikistä, Bosnia ja Hertsegovinasta. Hän aloitti laittamalla kasvoilleen ja vartalolleen ensin metalliesineitä, mutta tajusi sitten, että muoviesineetkin pysyivät paikoillaan. Buljubasic pitää kykyään Jumalan lahjana.