Nainen tervehti koululaisia vuosien ajan – sai lopulta elämänsä yllätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut vanhukset saattavat suhtautua epäilevästi kotinsa ohi kulkevia nuoria kohtaan, mutta kanadalainen Tinney Davidson ei todellakaan kuulu tähän kastiin. Ontariossa asuva nainen on jo vuosikausien ajan tervehtinyt iloisesti ikkunastaan koulumatkalla olevia nuorukaisia.

YouTube
YouTube

Highland Secondary -koulun oppilaat tervehtivät naista takaisin, ja iloinen vanhus on tuonut runsaasti riemua ja hymyä nuorten päiviin. Niinpä nuoret päättivät järjestää ystävänpäivänä ikimuistoisen yllätyksen miehensä kuolemasta lähtien yksin asuneelle vanhukselle.

Tinney Davidson pyydettiin vieraaksi Highlandin kouluun, ja hänet toivotettiin riemulla vastaan. Oppilaat ylistivät vanhusta puheissa ja videoiden kautta. Hellyyttävä uutinen toimii muistutuksena siitä, että pienet, vähäpätöisiltä vaikuttavat mutta ystävälliset eleet saattavat tuoda runsaasti iloa ihmisten päiviin.