Hollywood-tähden kuoli tappavaan huumecocktailiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma menettää vuosittain useita tunnettuja ja rakastettuja tähtiään ylemmille areenoille, ja harmittavan usein kuolinsyynä ovat päihteet. Lähes aina päihteisiin liittyvissä kuolemissa ovat mukana niin sanotut kovat huumeet, ja tuoreet tiedot ovat nyt lisänneet loputtomaan listaan uuden tapauksen.

Näyttelijä Philip Seymour Hoffman löydettiin taannoin kotoaan kuolleena – huumeruisku yhä kädessään. Siten ei tullut yllätyksenä, että nyt julkaistun ruumiinavauspöytäkirjan mukaan kuolinsyyksi varmistuivat huumeet. Yllätyksensä tuli sen sijaan tieto, että Hoffmanilla oli kehossaan tappava yhdistelmä eri huumausaineita. Raportin mukaan näyttelijästä löydettiin kokaiinia, heroiinia, amfetamiinia ja lääkeaineita.

Testamentissaan Philip Seymour Hoffman toivon, että hänen Cooper-poikansa kasvaisi Chigagossa, New Yorkissa tai San Franciscossa. Vaikka Hoffman ei varsinaisesti kiellä lastaan muuttamasta Hollywoodiin, hän kuitenkin jättää Los Angelesin pois tärkeiden kaupunkien listalta. Sitä pidetään merkityksellistä isän oltua eräs Hollywoodin kuuluisimmista ammattilaisista.