Simon Cowell löytyi arkistokuvasta vuodelta 1986 – mukana Sinitta rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiostakin tunnettu musiikkimoguli Simon Cowell ja seurapiirijulkkis Lauren Silverman saivat ystävänpäivänä yhteisen lapsen. Eric-nimisen lapsen syntymän kunniaksi on hyvä kurkistaa Simonin nuoruuteen.

Splash News -uutistoimisto julkaisi sarjan kuvia, joissa Simon Cowell nähdään Lontoon The Hippodrome -klubilla vuonna 1986. Kuvista selviää, että tuolloin hihattomassa paidassa viihtynyt mies oli varsin hyvässä fyysisessä kunnossa. Ajankuvalle tyypillinen hiustyyli on onneksi muuttunut hillitympään suuntaan vuosien varrella. Kuvissa esiintyy rinnat paljaana myös Simonin tuolloinen sydänkäpynen, poptähti Sinitta, joka teki läpimurtonsa vasta pari vuotta myöhemmin.

Splash
Splash
Splash
Splash

Simon Cowellin ja Lauren Silvermanin lapsi syntyi ystävänpäivänä kello 17:45. Vauva syntyi kaksi viikkoa etuajassa ja maailmaan saapui 2,9 kiloa painava poika. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Lapsen äiti, Lauren Silverman, on puolestaan newyorkilainen seurapiirihenkilö.