Rinnat kiinnostavat, mutta tiesitkö niistä tämän?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nännit, nipukat, nisät, nöpöttimet. Rakkailla lapsukaisilla on monta nimeä ja monta käyttötarkoitusta. Naaraspuolisilla ihmisolennoilla ne toimivat jälkeläisten maidonjakamiskanavina ja joskus myös nautinnon lähteinä. Uroksilla lähinnä jälkimmäisessä merkityksessä.

Youtube
Youtube

Nyt YouTube-palvelussa on julkaistu video, jossa kerrotaan hämmästyttäviä faktoja nänneistä. Nämä asiat olet vähintäänkin aina halunnut tietää törröttävistä nöpöttimistäsi. Ne esimerkiksi kehittyvät kohdussa olevalle sikiölle ennen kuin sen sukupuolta voidaan määrittää.

Nännit ovat kuin sormenjäljet – yhdetkään niistä eivät ole identtiset. Eivät edes ne kaksi, jotka ovat sinun vartalossasi. Moni on varmasti huomannut senkin, että nännien koko ja väri vaihtelee. Joidenkin ihmisten nisät vaihtavat väriä heidän kiihottuessaan seksuaalisesti. Harva tietää, että kuka tahansa pystyisi tuottamaan maitoa, jos heidän nännejään imettäisiin ja hierottaisiin tarpeeksi. Myös miehet.