4 ruokaa, jotka valmistat kahvinkeittimessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kahvinkeittimellä voi valmistaa muutakin kuin aamukahvia. Jos tuhdin sumpin sijaan haluaisi kokkailla jotain muuta, Buzzfeed-sivuston video antaa parhaimmat täsmävinkit siihen, mitä kahvinkeittimellä kannattaa tekaista.

YouTube
YouTube

Videon mukaan esimerkiksi hotdogien tekeminen on helppoa keittimessä. Nakit laitetaan keittymään kahvipannuun, ja tuloksena on lämpimiä nakkeja, jotka voi laittaa ketsuppipeitteellä leipien väliin. Kahvinkeittimellä voi tehdä myös lihapullia. Ne kannattaa lämmittää kuumassa vedessä, jonka jälkeen pyörykät voi vaikka maustaa maustekastikkeella.

Tekeekö mieli grillattuja juustoleipiä, mutta voileipägrilliä ei ole näköpiirissäkään? Ei hätää, leivän voi grillata kahvinkeittimen levyn päällä. Myös lohta ja höyrytettyjä kasviksia pystyy tekemään helposti laittamalla vihannekset vesiastiaan ja lohen kahvipannuun. Kahvinkeitin kannattaa puhdistaa huolellisesti jokaisen kokkailusession jälkeen.