Äidiltä paloi pinna: Uhkasi tappaa tyttären kemianopettajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vanhemmat saattavat joskus olla hyvinkin kannustavia lastensa koulunkäynnin suhteen. Jopa niin, että arvosanojen perään katsellaan pakkomielteiseen sävyyn. Tuolloin huono arvosana on kuin pieni kuolema. Nyt eräs floridalainen äiti on pidätetty, koska hän uhkasi tappaa lukioikäisen tyttärensä kemianopettajan.

Syynä oli se, että opettaja oli antanut hänen lapselleen huonoja arvosanoja. Tilanne tapahtui keskellä oppituntia 20 opiskelijan nähden Dr. Phillipsin lukiossa, Orlandossa. Ruth Natalie Perkins ryntäsi sisään luokkahuoneeseen ja alkoi kirota opettajaa espanjaksi. Nainen uhkasi jopa tappaa hänet.

Tomlin yritti soittaa apua, mutta perheenäiti otti pöytäpuhelimen pois hänen kädestään ja heitti matkapuhelimen lattialle. Sitten hän hyökkäsi opettajan kimppuun yrittäen vahingoittaa tätä fyysisesti.

Pahoinpitely olisi mennyt paljon pidemmälle, jos kaksi oppilasta ei olisi tullut väliin. Perkins yritti paeta tapahtumapaikalta, mutta hänet pidätettiin parkkipaikalla. Tomlinilla oli hyökkäyksen jälkeen kasvoissaan raapimisjälkiä. Äiti syytetään opetushenkilökunnan jäseneen kohdistuneesta pahoinpitelystä. Hän pääsi 10.000 dollarin takuita vastaan putkasta, uutisoi Click Orlando.