Televisiohottis julkaisi lapsuudenkuvansa – et takuulla tunnistaisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet meistä eivät näytä aikuisena enää samalta kuin lapsena. Kampaukset ja vaatetyylit muuttuvat, minkä lisäksi normaali kasvu muuttaa ihmisen ulkonäköä. Nyt Hollywood-näyttelijätär January Jones julkaisi Instagram-blogissaan kuvan nuoruusvuosiltaan.

Punapäänäkin tavattu neito on otoksessa poikatukkainen blondi. Januaryn 9-vuotiaan tyyli ei liene ollut omiaan herättämään luokkatoverina olleiden poikien mielenkiintoa. Näyttelijätär on puhjennut kukkaan vasta vanhemmalla iällä.

January Jones on tullut tunnetuksi Mad Men -draamasarjasta, jossa hän näyttelee muun muassa Jon Hammin ja Christina Hendricksin kanssa. 36-vuotias nainen on tähdittänyt myös elokuvia, kuten American Wedding, Unknown ja X-Men: First Class. Jones synnytti vuonna 2011 Xander-pojan, jonka isän henkilöllisyyttä hän ei ole paljastanut medialle. Hän söi synnytyksen jälkeen kuivatusta istukastaan tehtyjä kapseleita, koska uskoi toipuvansa paremmin niiden avulla.