Kissa ja siperianhusky kohtasivat – kuinkas sitten kävikään…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissoja ja koiria pidetään toistensa arkkivihollisina, vaikka todellisuudessa lemmikkieläimet elävät monessa perheessä sopuisasti keskenään. Usein kuitenkin itsetietoiset kissat ovat niitä, jotka panevat isommankin koiran ruotuun tarpeen vaatiessa.

YouTube
YouTube

Nettiin on taannoin ladattu suuremmalta mediahuomilta jäänyt video, jossa siperianhusky kohtaa bengali-rotua ilmeisesti edustavan kissan. Valioyksilöt on pantu samaan tilaan toisiinsa tutustumaan ja tietysti leikkisällä luonteella varustettu koira tahtoo tehdä heti tuttavuutta itseään huomattavasti pienemmän mirrin kanssa. Kissa ei kuitenkaan lämpene koiralle ja pitää huskya kauempana hieman uhmaavalla käytöksellään.

Koira tarjoaa kissalle jopa tassuaan ystävyyden merkiksi, mutta leoparditurkkisen kissaeläimen korvat menevät liikkeestä vain enemmän luimuun. Edes huskyn tekemät temput, kierimiset, ulvonnat tai alistuminen eivät lämmitä mirrin mieltä. Toivottavasti kissa kuitenkin heltyi myöhemmin huskylle, sillä koirasta saisi varmasti lämpimän ystävän päivätorkkujen ajaksi.