Lisa Opien lukuhetki rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria. Heihin lukeutuu myös Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Taannoin kaunotar kuvattiin Miamissa esittelemässä kuinka kännykkää kuljetetaan tyylikkäästi bikineissä.

Nyt Lisa on ehtinyt hieman hengähtää mallintöidensä ohella ja hän suuntasi saman tien rannalle. Siellä bikineissä aurinkoa ottanut neitokainen rentoutui lukemalla kirjaa, eikä näyttänyt välittävän lainkaan muiden katseista ja paparazzien kuvauksesta.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.