Mies otti selfie-kuvia joka päivä 24 vuoden ajan – tässä mykistävä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna uusi sana selfie levisi laajalti ja lopulta se valittiin vuoden sanaksi. Sana tarkoittaa itsestä otettuja valokuvia, mikä ei ilmiönä ole mikään uusi. Esimerkiksi valokuvaaja Karl Baden on ottanut itsestään selfie-kuvia jo 24 vuoden ajan, ja nyt tuli aika tehdä niistä mykistävä kooste.

YouTube
YouTube

Karl Baden yhdisti kuvat ja teki niistä nettivideon, jolla hänen nähdään ikääntyvän melko nopeassa tahdissa. 24 vuotta on nimittäin tiivistetty vain kahteen minuuttiin. Videon kuvat on ikuistettu 3.11.2011 saakka, joten jatkoa on vielä luvassa uusien kuvien kertyessä päivittäin arkistoon. Baden unohti ottaa kuvan vain yhtenä päivänä. Se tapahtui vuonna 1991, kun hänellä oli kiire kouluun opettamaan.