Näinkin tyylikkäästi GTA V -pelissä voi pitää hauskaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto sai viime syksynä jatkoa GTA V -pelin muodossa. Osa pelaajista on tahkonnut jo uusinta versiota niin paljon, että ovat löytäneet pelistä uusia ulottuvuuksia.

YouTube
YouTube

Pelin online-versio on hauska lisä tavalliseen tahkoamiseen ja nyt YouTube-videolla näytetään erään porukan nerokas peli-idea. He aikovat kokeilla, kuka heistä hyppää mahdollisimman monen linja-auton yli kulkuneuvollaan. Mukana on niin autoja, vespa, polkupyörä ja hävittäjä. Heidän suorituksensa ovat hauskaa katseltavaa ja nyt viimeistään mieleen nousee halu hankkia peli.

Kerroimme taannoin hieman toisenlaisesta GTA-peliversiosta, jossa autot on ohjelmoitu raivohulluiksi ihmistappajiksi. Ajoneuvot kaartelivat ja kurvailivat pelissä ympäriinsä ja yrittivät kirjaimellisesti saada pelihahmon hengiltä. Pelikenttä oli ihmishuutojen ja auton moottoriäänien täyttämä.