Superfanin unelma toteutui – liikuttava video hänen elämänsä yllätyksestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muusikko-tuottaja Pharrell Williams on saanut uutta nostetta siipiensä alle Happy-kappaleesta, jonka mies teki Despicable Me 2 -elokuvaa varten. Biisin yhteydessä julkaistiin 24-tunnin musiikkivideo. Miehellä riittää faneja moneen junaan, ja nyt hän yllätti erään sinnikkään ihailijansa.

YouTube
YouTube

Queen-nimellä tunnettu nainen tanssi luokassa lasten kanssa Happy-kappaleen tahtiin, kun muusikko astui sisään kesken kaiken. Nainen näytti järkyttyneeltä ja puhkesi kyyneliin nähdessään ovesta sisään tulevan Pharrellin. Pari tanssi lopulta yhdessä lasten edessä, minkä jälkeen tähti kehui naista tämän työstä. Ihanaa ja jotenkin liikuttavaa!

Kaikki eivät kuitenkaan Pharrellin musiikista välitä. Kerroimme taannoin koomisesta nurmikeilailuvideosta, joissa brittivanhukset pääsivät kesken kilpailujen kuunteleman Happy-kappaletta. Heitä yritettiin innostaa taputtamaan kappaleen tahtiin, mutta mummoja ja pappoja ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Osa jopa nukahti katsomossa.