Pikkupoika kuin Kuudes aisti -elokuvasta – näkee asioita etukäteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joillakin lapsilla kerrotaan olevan psyykkisiä voimia, ja he pystyvät esimerkiksi juttelemaan kuolleiden kanssa ja taivuttelemaan lusikoita ajatuksen voimalla. Tällaisia ihmetenavia kutsutaan new age -piireissä muun muassa indigo- ja kristallilapsiksi. Kyseiset muksut omaavat joidenkin mielestä kehittyneemmän tietoisuudentason ja ovat merkki ihmisen evoluutiosta.

YouTube
YouTube

Nyt eräs floridalainen poika on nimetty ihmelapseksi. Nelivuotias Elijah omaa psyykkisiä voimia, ja hän muistuttaakin tavoiltaan Kuudes aisti -elokuvan lapsipäähenkiöä Cole Searia. Vanhemmat, 40-vuotias Greg ja 38-vuotias Heather Howell, huomasivat lapsensa erityisyyden, kun tämä alkoi puhua kokonaisin lausein jo kymmenen kuukauden ikäisenä.

Pienokainen jutteli myös kuolleiden isovanhempiensa kanssa. Lapsi kykeni ennustamaan täysin oikein äitinsä keskenmenon, ja että tämä saisi myöhemmin kaksospojat. Hänen mukaansa se oli jännittävää, mutta ei negatiivisella tavalla.

– Kun olin raskaana, Elijah sanoi, että ”Äiti, vauvasi tulee menemään Jumalan luo.” Kielsin häntä puhumasta sellaisia, koska pelkäsin hänen tietävän asioita. Sain keskenmenon pari päivää myöhemmin, ja hän sanoi minulle koko ajan, että asiat tulevat menemään hyvin. Hän kertoi minun saavan kaksi poikavauvaa. Kuukausien päästä kuulimme odottavamme kaksospoikia, kertoi Heather Howell Daily Mail -lehdelle.

Howellit ovat halunneet varmistua lapsensa kyvyistä, joten he ottivat yhteyttä selvänäkijä Denise Lescanoon. Vierailun aikana meedio kommunikoi Elijahin edesmenneiden isovanhempien kanssa selvittääkseen asiaa. Kävi ilmi, että kuollut isoäiti oli kertonut viestin pojalle. Lescano myönsi, että Elijahilla oli suuri lahja, koska tämä kykeni kommunikoimaan henkimaailman kanssa.