Apina varasti GoPro-kameran – et usko mitä sitten tapahtui!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Indonesian Balilla sijaitseva Uluwatun temppeli tunnetaan paitsi upeista ja eksoottisista näkymistään, myös alueella runsain määrin liikkuvista apinoista. Saaren mamaki-häntäapinoilla on paha tapa varastaa alueella liikkuvien turistien irtaimistoa.

YouTube
YouTube

Nyt Youtubessa nähdään video, jossa apina jää kiinni itse teossa. Temppelin lähettyvillä liikunut turisti teki kohtalokkaan virheen jättäessään GoPro Hero 3+ -kameransa hetkeksi aikaa vartioimatta. Apina nappaa edelleen kuvaavan laitteen salamannopeasti.

Kuten monet ihmisetkin, apinakin käyttää laitetta kuvatakseen lähinnä itseään. Varsinainen yllätys seurasi kuitenkin myöhemmin, kun apina osasi avata kameran suojakotelon, joka on usein haasteellinen jopa ihmisille. Tarinalla oli tällä kertaa onnellinen loppu, sillä kameran oikea omistaja onnistui lopulta saamaan kameransa takaisin temppelissä työskentelevän naisen avustuksella. Nainen teki apinan kanssa vaihtokaupat hedelmistä, joista lienee apinalle enemmän hyötyä kuin videokamerasta.