Isä ja pikkuvauva kuntoilivat yhdessä – hervoton lopputulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmuuden ilo häviää liian usein turhan pingottamisen myötä. Lasten tulee saada toteuttaa, tutkia, osallistua ja vaikuttaa, koska elämä ei saa olla mustavalkoista ja tylsää. Yleensä isät edustavat rennompaa kasvatusaatetta perheissä.

YouTube
YouTube

Olemme nähneet lukuisia videoita siitä, kuinka käy kun vauvan ja isän jättää kahdestaan. Yleensä heidän edesottamuksensa naurattavat suuresti. Nyt Michael Stansbury on päättänyt ottaa Lilly Ann -tyttärestään mallia ja tekee lapsensa suorittamat lattiatreenit myös itse. Vatsallaan kellivä pari saa nauruhermoihin vipinää.

Välillä isän ja tytön treenit keskeytyvät lepotaukoon ja toistensa hellittelyyn. Vauvojen treenit ovat tärkeää harjoittelua tulevaa liikkumista varten. Lilly Ann on vielä sen verran pieni, että liikkuminen suoritetaan lähinnä ryömimällä. Pian videon tomera tyttö painattaa pikkujaloillaan isäänsä karkuun.