Suomeen saapuva Oscar-voittaja – tempaisi yöllä huikean photobombin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-komistus Jared Leto nähdään pian Suomessa, kun hän tulee jakamaan Emma-gaalaan Vuoden yhtye -palkinnon. Hänen lisäkseen gaalasta tulevat nauttimaan Shannon Leto ja Tomo Milicevic. Mies voitti myös parhaan miessivuosan Oscarin roolistaan Dallas Buyers Club -elokuvassa.

Tämä ei kuitenkaan ollut hänen paras temppunsa Oscar-gaalassa. Leto onnistui nimittäin tekemään koomisen pilkistyksen Ireland Baldwinin ottamaan gaalaselfieen. Hän poseerasi otoksessa Kevin Spaceyn ja tämän seuralaisen kanssa, kun Leto pomppasi takavasemmalta esiin ja vetäisi kasvoilleen oudon ilmeen.

– Kiitos photobombista, Jared Leto, kirjoitti Ireland Baldwin Instagram-blogiinsa kuvan oheen.

42-vuotias Jared Leto on Thirty Seconds to Mars -rockyhtyeen keulakuva ja Hollywood-näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Panic Room, Phone Booth, Mr. Nobody ja Lord of War. Mies sai Oscarin Rayon-nimisen transsukupuolisen HIV-positiivisen naisen esittämisestä elokuvassa Dallas Buyers Club.