Paula niukassa asussa punaisella matolla – huomio kiinnittyi aivan muuhun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme äskettäin r&b-tähti Robin Thicken avioerosta. Miehen ja hänen näyttelijävaimonsa Paula Pattonin liitto päättyy kahdeksan vuoden jälkeen, koska Thicke on viihdelehtien tietojen mukaan kourinut muita naisia. Sittemmin kerrottiin, että Robin yrittää kaikkensa saadakseen Paulan takaisin.

Viikonloppuna Paula Patton kuvattiin 29th Independent Film Spirit Awards -gaalassa, jonka punaiselle matolle hän asteli niukassa keltaisessa pikkumekossa. Päähuomio kiinnittyi kuitenkin vasempaan nimettömään, jossa ei ollut enää sormusta. Näyttää siis siltä, että Robinin toive yhteenpaluusta voi olla melko haastava tavoite.

Robin Thicke ei halua, että pariskunta kasvattaisi heidän Julian-poikansa erillään. Ero sai lisäpontta siitä, kun Thicken nähtiin tammikuussa tanssivan pariisilaisen brunetten kanssa yökerhossa. Viime vuonna eräs toinen nainen väitti tähden suudelleen häntä New Yorkissa järjestetyissä juhlissa. Pariskunta julkisti äskettäin eronsa medialle ja kertoi pysyvänsä hyvinä ystävinä.