Pikkupoika huomasi pianon – et usko korviasi mitä sitten tapahtui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman historiassa on monia kuuluisia säveltäjiä, jotka ovat tehneet mestariteoksia alle 10-vuotiaina ja osa heistä on aloittanut instrumenttien soittamisen reilusti alle viisivuotiaina. Näitä yksilöitä voidaan kuvailla musiikin ihmelapsiksi.

YouTube
YouTube

Nyt valokeilaan nousee yhdeksänvuotias Jake Clayton, joka oli vieraillut perheineen supermarketissa. Yhdellä tavaratalon osastolla oli ollut vapaa piano, ja koska Jake oli jo nuoresta iästä huolimattaan ehtinyt syventyä klassisen musiikin maailmaan, päätti hän sijoittaa sormensa soittimen koskettimille. Se, mitä sen jälkeen videolla kuullaan on taidokasta soittamista.

Pieni poika soittaa pianoa upeasti eläytyen ja kerää yleisöä ympärilleen. Videon julkaissut Kerry Kay pitää Jakea hyvin inspiroivana esimerkkinä kaikille musiikin pariin haaveileville. Jake itse on kertonut, että hän on yllättynyt, mutta mielissään soittonsa saamasta suosiosta.