Nolo moka Oscar-lähetyksessä: Reese Witherspoon teleporttasi itsensä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Reese Witherspoon teki läpimurtoroolinsa vuonna 1999 Julmia aikeita -elokuvassa. Oscar-palkinnon aikoinaan saanut näyttelijätär oli viime viikonloppuna julistamassa voittajaa Independent Spirit Awards -gaalan lavalla.

Televisiointiryhmä ei kuitenkaan ollut aivan ajantasalla Witherspoonin esiintymisestä, sillä voittajan julistettua kameroista näytettiin täytekuvana yleisössä taputtanutta Witherspoonia. Moka oli ohjaajan vahinko, mutta kohtaus on jäänyt kiertämään netissä teleportti-vitsinä.

Editointivirhe näyttää siltä kuin näyttelijätär olisi kahdessa paikassa samaan aikaan. Todennäköisesti ohjaajalla oli tallessa kuvituskuvia taputtavista julkkiksista, ja Reesen taputuskuva käytettiin vahingossa samaan aikaan, kun hän itse oli lavalla jakamassa palkintoa.

Witherspoon joutui taannoi noloon tilanteeseen, kun hän riehui miehensä Jim Tothin jäätyä rysän päältä kiinni rattijuopumuksesta. Nainen oli aiemmin naimisissa Ryan Philippen kanssa. Pari erosi vuonna 2006, minkä jälkeen neito avioitui Jim Tothin kanssa. Neitokaisella on kolme lasta. Hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Walk the Line.