Huomenna on pannaripäivä! Tässä vinkit parempiin herkkuihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Torstai on perinteisesti päivä, jolloin on tarjolla hernekeittoa ja pannukakkua. Uunissa tehdyn pannukakun voi myös korvata letuilla tai amerikkalaistyylisillä pikkupannukakuilla. Herkkujen reseptiainekset ovat yksinkertaiset, mutta muutamalla vinkillä lopputulos on entistäkin makoisampi.

YouTube
YouTube

Dave Hax esittelee tällä kertaa vinkkejä parempien pannukakkujen tekemiseen reseptit mukaan lukien. Oli sitten kyse uunipannarista tai paistinpannulla paistetuista letuista, on tärkeintä taikinassa sekoittaa ainekset huoneenlämpöisinä. Taikinaa on helppo varioida eri mauilla, kuten omenalla, mustikoilla ja suklaalla. Dave näyttää myös videolla vinkin, kuinka pannukakuista saa hauskan muotoisia.

DaveHaxin YouTube-kanava on loistava vinkkipankki, jonka avulla saa tehtyä kodin tavallisista asioista hieman eksoottisempia pienellä vaivalla. Miehen tee-se-itse -videot keräävät jakso toisensa jälkeen tuhansittain katsojia. Kerroimme taannoin, kuinka voi keittää sydämenmuotoisen kanamunan omalle rakkaalleen.