Kirkko jakaa aseita jumalanpalveluksessa – kävijäennätystä odotetaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana kantaa asetta, sillä se kuuluu ikään kuin kansalaisen vakiovarusteisiin. Samaan aikaan maassa pyritään rajoittamaan aseiden kantolupia, koska monien mielestä tuliaseiden helppo saaminen ja hankkiminen on yksi syy Yhdysvaltojen väkivaltarikoksiin ja ongelmiin.

Aseiden puolustajat ovat aina sanoneet, että aseet eivät tapa ketään vaan niiden käyttäjät. Kuitenkin kirkon piirissä uskoisi, että aseet lasketaan Raamatun ja Jeesuksen oppien mukaan syrjään ja keskityttäisiin rauhanomaisempaan elämään. Väärin luultu, nimittäin Kentuckyn babistikirkossa järjestetään pian tapahtuma, josta voi saada kotiinviemiseksi aseen.

Kirkon tiedottaja Chuck McAllister kertoo Courier-Journalille, että kampanjan tavoitteena on saada mahdollisimman paljon miehiä herran huoneeseen ja mukaan seurakuntatoimintaan. Tilaisuuden aikana arvotaan käsiase ja haulikko. Kirkko odottaa paikalle tuhatta ihmistä ja arvat ovat maksullisia.