Lentävä skeittilauta esiteltiin – hämmentävästä videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Michael J. Foxin tähdittämät Paluu tulevaisuuteen -elokuvat lukeutuvat 1980-luvun menestyneimpiin elokuvasarjoihin. Monet elokuvien faneista ovat varmasti haaveilleet vielä joku päivä omistavansa Paluu tulevaisuuteen 2 -elokuvassa nähdyn lentävän skeittilaudan.

YouTube
YouTube

Verkossa julkaistu video väittää lentävien lautojen olevan pian todellisuutta. Videolla julkkikset, kuten Paluu Tulevaisuuteen -elokuvista tuttu Christopher Lloyd, räppäri Schoolboy Q, hittiartisti Moby ja ammattiskeittaaja Tony Hawk kokeilevat todelliseksi väitettyä HUVr-lautaa ja kertovat kokemuksiaan sillä liitämisestä.

Väite todellisista, ”paramagneettisesta titaniumista” valmistetuista lentolaudoista haiskahtaa tietenkin tuulesta temmatulta parodialta. Videolla esiteltävä HUVr-lauta on todennäköisesti luotu taitavien erikoistehosteiden avulla, ja lukuisat internet-käyttäjät ovatkin jo epäilleet kyseessä olevan jonkun täysin muun asian viraalimainos. Lapsenomaisessa toivossa on kuitenkin hyvä elää, ja ehkä lentolaudat todella ilmestyvätkin katukuvaan jo lähitulevaisuudessa.