Rap-kappale riimittelee naisten alapääpuskista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyisin Ihmisten intiimialueiden karvoitusta pidetään ylimääräisenä pahana, ja monet naiset ja miehet turvautuvat mielellään erilaisiin karvanpoistomenetelmiin. Useiden mielestä etenkin naisten runsas häpykarvoitus tuli siistiä vähintäänkin bikinirajojen kohdalta.

YouTube
YouTube

Karvattomuutta pidetään myös hygieenisempänä vaihtoehtona, mutta nyt ItsTheReal komediarap-ryhmä on luonut lyriikoillaan naisen alapään karvoituksesta kertovan kappaleen. Biisin nimi on Dirty South ja siinä lauletaan runsaskarvaisen naisen kanssa harrastetusta seksistä.

Kappaleen sanoituksissa viitataan alussa jälleen eurooppalaisten naisten karvaiseen olemukseen, koska yhdysvaltalaisilla miehillä elää todella vahvasti vielä olettamus siitä, että Euroopassa ei tehdä vahauksia, sokerointeja tai ajella muuten karvoja pois. Videolla esiintyvät räppärit esittävät osuvasti puutarhatyöntekijöitä, jotka heiluvat videolla karvaisten bikinityttöjen ja trimmereiden kanssa.

Vuonna 2012 tehdyssä Indianan yliopiston tutkimuksessa 18 – 24-vuotiaista nuorista naisista lähes 60 prosenttia on joskus ajanut kaikki häpykarvansa pois. Tutkijat Debby Herbenick ja Vanessa Schick kertoivat The Atlantic -lehdelle, että myös 25 – 29-vuotiailla on samanlaisia kokemuksia, mutta hieman vähemmän. Koskaan aiemmin ei karvattomuus ole ollut näin yleistä. Karvojen katoamisen myötä myös satiaisten yleisyys on romahtanut.