Auts, toimittajalla huono tuuri suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutismokista suurin osa päätyy katsojien toimesta verkkoon, ja niitä julkaistaan paljon YouTubessa.Viime aikoina etenkin Yhdysvaltoja koetelleen lumiset sääolosuhteet ovat aiheuttaneet Nyt internetissä on kiertänyt video Fox 29 -kanavan uutistoimittajasta, Steve Keeleystä.

YouTube
YouTube

Mies raportoi New Jerseyn tieliikennettä haittaavista kovista lumisateista. Ilmeisesti kuvausryhmä ei tajunnut lumiaurojen tulevan kulkemaan aivan heidän vierestään, ja toimittaja saa päälleen näiden auraamat lumet. Ammattilaisena Steve kuitenkin jatkaa raportointiaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Suorissa uutislähetyksissä on aina vaarana, että kotikatsomoihin päätyy odottamattomia tilanteita. Yleisimmät mokailut liittyvät reporttereiden sanoissa sekoilemiseen. Suomessakin on todistettu usein toimittajien tekemiä mokia, kun jotkut henkilöt ovat vahingossa kiroilleet kameroille ja osa on jopa tippunut tuolilta.