Big Brother -voittajatar peppu pystyssä taksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi pari vuotta sitten kohuotsikoihin vilauttelunsa vuoksi. Julkisuuteen kaunotar nousi kuitenkin alunperin mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Nyt 35-vuotias brittitähti on kuvattu juhlimassa railakkaasti ystävänsä Bianca Gascoignen kanssa Lontoon yössä. Paparazzit kuvasivat ystävykset, kun he olivat nousemassa taksiin. Aisleyne oli niin vauhdissa, että toikkaroi peppu pystyssä vielä taksissa. Bianca tyytyi samaan aikaan tarkistamaan ystävänsä alushousut.

Englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.