Gerard Butler jakoi koskettavan vastavedon Oscar-selfielle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti Ellen Degeneres otti Oscar-gaalassa selfie-kuvan, jossa poseeraa hänen lisäkseen joukko tähtiä. Heidän joukossa ovat muun muassa Bradley Cooper, Jennifer Lawrence ja Brad Pitt. Kuvasta tuli nopeasti kaikkien aikojen jaetuin Twitter-kuva.

Twitter
Twitter

Julkaisu käyttäjältä So Bad So Good.

Nyt elokuvatähti Gerard Butler on jakanut eräänlaisen vastavedon tähtien Oscar-selfielle. Nälkää näkeville apua tarjoavan hyväntekeväisyysjärjestön, Mary Mealsin, kanssa Liberiassa vieraillut näyttelijä jakoi sosiaalisessa mediassa selfie-kuvan, jossa hän poseeraa paikallisten lasten kanssa. Hän jakoi myös Twitter-tilillään videon, jossa hän kertoo kokemuksistaan maailman köyhimpiin lukeutuvassa valtiossa.

Hollywood-tähti Gerard Butler muistetaan monista elokuvarooleistaan, joista legendaarisimpiin lukeutuu hänen tähdittämänsä 300-elokuva. Kyseinen pätkä saa pian jatkoa 300: Imperiumin Nousu -elokuvan muodossa. Jatko-osassa Gerard Butlerin esittämää kuningas Leonidasta ei tosin ymmärrettävästä syystä nähdä.