Video julkaistiin! Näin Justin Bieber hoiperteli poliisilaitoksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma on seurannut mielenkiinnolla popsensaatio Justin Bieberin imagon tummumista. 19-vuotias teinipoika on aiheuttanut käytöksellään pahennusta ja häntä tullaan todennäköisin syin syyttämään rattijuopumuksesta, pidätyksen vastustamisesta ja vanhentuneen ajokortin kanssa ajamisesta.

YouTube
YouTube

Kandalaista teinityttöjen päiväunta saattaa odottaa jopa 2,5 vuoden vankeusrangaistus. Miamin poliisi julkaisi äskettäin harvinaislaatuista videomateriaalia Justin Bieberin taannoisesta putkareissusta. Laulaja joutuu suorittamaan videolla legendaarista tasapaino- ja kävelytestiä, jonka avulla yleensä arvellaan päihtymyksen tila. Bieber horjuu valkoisella viivalla silminnähden sekavassa olotilassa. TMZ sai videon käsiinsä ja julkaisi sen verkossa.

Justin Bieber on muuttanut Atlantaan kohun jälkimainingeissa ja Yhdysvalloissa on jopa perustettu kansalaisadressi, jossa sadat tuhannet vaativat kanadalaisen tähden karkottamista maasta. Syyttäjät olivat valmiita sopimaan rattijuopumustapauksen, mikäli Bieber suostuisi satunnaisiin huumetesteihin seuraavien 6 – 9 kuukauden ajan. Poptähden kuitenkin kerrotaan kieltäytyneen ehdoista, ja niinpä tapaus tullaan käsittelemään oikeudessa.